lovisa antonsson

8 maj

IMG_5343

I söndags var jag och Arvid lite rastlösa och efter många om och men bestämde vi oss för att åka till stadsparken och gå runt och titta på djuren! Vi köpte med oss lite fika och traskade runt en stund, det första djuret vi såg var påfåglar!

IMG_5360

Och den fällde ut sina (lite slitna) fjädrar för oss! lite synd med staketet ivägen bara..

IMG_5389

Sen kollade vi på lite får. Fåret på bilden såg så korkad ut för den gjorde samma min hur länge som helst! men söt

IMG_5429

Sen spanade vi även på alpackorna som var min favorit! Dock höll dom sig så långt in i hagen att det knappt ser ut som alpackor på bilderna, därför avslutar jag detta inlägg med en bild på när vi står och försöker se våriga ut fast det var SVINKALLT!

lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *